Vorige slide
Volgende slide

De concurrentie

The Blacklist is een uitstekende serie die elke aflevering opnieuw weet te boeien van de eerste tot de laatste seconde. Wil je als serie het verschil maken tegenwoordig dan moet je ook echt iets speciaals bieden want de concurrentie is ondertussen moordend. We zetten de belangrijkste concurrenten van The Blacklist op een rij. Het is veelzeggend dat hier geen Nederlandse series genoemd worden.

Een fraai inkijkje in het leven van drugsbaas Pablo Escobar

Een van de concurrenten is de tv serie Narcos. Deze serie is gebaseerd op het leven van drugsbaas Pablo Escobar. Bovendien komen in de serie meer beroemde Colombiaanse drugsbaronnen voorbij. De serie biedt een aardig inkijkje in de handel en wandel van Escobar en zijn kompanen. Sneaky Pete is een andere concurrent van The Blacklist. Het verhaal gaat vooral over Marius Josipovic die de gevangenis mag verlaten. Hij hoopt door de naam van een celgenoot aan te nemen, Pete Murphy, terug te kunnen keren in de maatschappij. Maar ook onder die naam komt hij al snel weer in de problemen.

Ook zeer interessant is de serie Millennium

Een andere interessante serie is die met de naam Line of Duty. Steve Arriott wordt na een incident overgeplaatst naar een anti corruptie eenheid. Arriott wil daadwerkelijk de strijd aangaan tegen corruptie en komt onderweg nogal wat hindernissen tegen. Mocht je na The Blacklist zin hebben in een nieuwe serie, overweeg dan ook Millennium. De serie gaat over een journalist in de persoon van Mikael Blomkvist en een hacker, Lisbeth Salander.

Mensen nemen het op tegen zombies

Populair is ook The Waking Dead. Een groep mensen neemt het dan op tegen een heuse zombie invasie en een laatst tip is de serie Strike Back. Deze serie gaat over een geheime Britse eenheid die voor de inlichtingendienst tal van opdrachten over heel de wereld uitvoert.

RECENTE BERICHTEN